Lidt om mig selv:

-         Jeg har boet i Svendborg siden 1981, er oprindelig uddannet Teknisk Tegner, hvor jeg har arbejdet med butiksindretning i 8 år.

-         Jeg spiller harmonika, og har skrevet to lærebøger, til undervisning i harmonikaspil for begyndere og let øvede, samt øvede.

-         I 2005 blev jeg færdig som social og sundhedshjælper, men har arbejdet inden for faget siden 2003.

-         Juni 2006 blev jeg færdig med at uddanne mig til Fodplejer på Helseskolen i Herning.

Igennem mit arbejde som social- og sundhedshjælper, blev jeg opmærksom på hvor vigtigt det er, at vi passer på vor fødder.

Her gik det op for mig, hvad det betyder at få klippet neglene korrekt, så man undgår at få nedgroet negle. Hvor smertefuld det er at have ligtorne. Eller en hæl der er fyldt med hård hud og revner.

-         Juni 2015 blev jeg færdig med at uddanne mig til muskulær zoneterapeut/ zoneterapeut
Det har været et spændende forløb over 2½ år, min uddannelse omfatter anatomi, fysiologi, sygdomslære, praktisk zoneterapi, psykologi, massageteknikker, praktik og klientbehandling samt sundheds- og sygdomsforståelse, førstehjælp. Forløbet er afsluttet med eksamen.

Under uddannelsesforløbet er jeg kommet rundt om mange ting, som kan have indflydelse på vores hverdag. Ex. Kosten, vitaminer og mineraler, den rigtige kost har stor indflydelse på hvordan vores krop reagerer. Jeg har arbejdet med massage kombineret med zoneterapi som har en god effekt på en træt krop. Muskulær zoneterapi kan have en gavnlig effekt på musklerne i ryg, skulder, nakke, kæbe, hofter m.m. Zoneterapien kan hjælpe med at genoprette kroppens energier, og udrense m.m.

Jeg er medlem af FDZ – Forenede Danske Zoneterapeuter, hvor jeg er RAB godkendt (hvilket vil sige, at jeg har opnået godkendelse efter sundhedsstyrelsens bestemmelser, om at jeg har en solid uddannelsesbaggrund i faget og kan dokumentere at leve op til reglerne om god klinisk praksis.). hvilket forpligter at jeg vedligeholder min uddannelse.

Joomla SEF URLs by Artio

 

Kontakt mig her

City Øst zoneterapi og Fodpleje, Gartnerhøj 19, 5700 Svendborg Telefon 2332 2106

Vi bruger cookies paa hjemmesiden, kun for at se hvem der kigger ind. Vi gemmer ingen personlige data.
Ok Mere info